Tulevat tapahtumat

Hallitus kokoontuu seuraavasti : 

Hallituksen kokouspäivät kk:n 1. maanantai aseman kokoustilassa klo 15.00

v. 2023: 2.1., 6.2., 3.4., 8.5., 4.9., 2.10.

Kevätkokous ma 27.3. klo 15.00, aseman kokoustila

Syyskokous ma 6.11. klo 15.00,  aseman kokoustila

Lumikuningatar Nokia Arena la 31.12.2022 klo 14.00

Tervetuloa kanssamme nauttimaan taianomaisesta jääshow:sta Tampereelle. Retken hinta 56euroa, sisältää lipun ja kuljetuksen linja-autolla. Esityksen kesto n. 2 tuntia, sisältää väliajan.
Tässä esityksessä n. 10 minuutin ruotsinkielinen tarinan kerronta.

Seuraa ilmoituksia retkestä jatkossa yhdistyksen menyt.fi-palstalla.

H.C.Andersenin rakastetun Lumikuningatar-tarinan voi nyt nähdä ensimmäistä kertaa jäällä Suomessa. Esitys on visuaalisesti hengästyttävä upea jääshow, jossa esiintyy sekä kotimaisia että kansainvälisiä huipputähtiä.

Mukana taitoluistelijat Laura Lepistö, . Susanna Rahkamo, Petri Kokko, Mila Kajas, Felipe Montoya, Silja Dos Reis sekä muodostelma-luistelujoukkue Marigold IceUnity valmentajanaan Anu Oksanen. Jääkiekkoilijoista mukana ovat Niklas Hagman, Marko Anttila, Jenni Hiirikoski ja Pekka Saravo.

Kansainvälisesti kokenut tekijäryhmä:

Suurtuotannon käsikirjoittaja on Melissa A. Thompson, musiikin on säveltänyt Tuomas Kantelinen, visualistina ja valosuunnittelijana Mikki Kunttu. Ohjaus ja koreografia Reija Wäre ja pukusunnittelu Erika Turunen.

Tuotannon takana ovat Tampere-talo ja Kantelinen Company

Kirjallisuuspiiri
kokoontuu kerran kuussa Akaan kaupunginkirjastolla Toijalassa. Piirissä luetaan ja keskustellaan monipuolisesti kirjoista ja kirjallisuuden lajeista. Tavoitteena on jakaa lukukokemuksia ja -elämyksiä. Piirin vetäjänä on kirjastonhoitaja Arja Laine puh. 040 335 3532.

TaideAkaa ilmoittelee tapahtumistaan myös Akaan Seudun
"Me Nyt" -palstalla, ks. myös sähköisesti:
menyt.fi


Täältä löydät vuoden 2021 toimintakertomuksen.